Wij werken altijd met dagverse producten naargelang het seizoen en uw wensen.
Wij maken een vier- tot zevengangenmenu. U kan daarbij aangeven wat u wel en niet wenst, wat ongeveer het budget per persoon is.
Binnen deze grenzen zullen wij een heerlijk bij de gelegenheid passend menu voorstellen om duimen en vingers van af te likken...


Recepties & Babyborrel

Lepelhapjes

Gemarineerde zalm met een mierikswortelroom
Gandaham met een bolletje meloen
Kreeftesoepje / Tomatensoepje / Pompoensoepje
Oosterse schampi met kokosroom
Bonbon van lauwe zalm met geitenkaas en honing
gecarameliseerde witloof met eendeborst
Pate van wild met uienconfituur
Gamba in truffel-olie

vanaf € 5

Broodjes

Broodje “carpaccio” met tapenade van aubergines, rundsvlees, parmezaanschilfers en olijfolie
Broodje gerookte zalm en geitenkaas
Broodje platte kaas, radijsjes en bieslook
Broodje spek, geitenkaas en gedroogde tomaten
Broodje kip-kap met zachte mosterd
Broodje mozarrella, tomaat en basilicum

vanaf € 5

Barbecue

Vlees

Lamsbout
BBQ worst
Chipolatta
Gemarineerde kippebout
Brochet naar keuze
Struisvogeltournedos
Gemarineerde kotelet
Spekbrochet
Gemarineerde cote a los

Vis

Gambabrochet
Sardientjes
Zalm in een kruidenpakket

Saladebar

Frisse salademengeling
Tamatensalade met ajuin en basilicum
Geraspte wortelen met balsamico
Geraspte knolselder met rozijntjes
Komkommersalade met mosterd
Gevulde eitjes
Halve perziken op eigen nat
Aardappelsalade
Zuiderse pastaschotel
Rijst-paprikasalade
coucousmengeling
Vers fruit

Sausjes ( 4-tal )

Onze Bbq’s worden vergezeld van een assortiment broodjes

Barbecue de luxe

Weldra meer informatie.

Menu's

Koude voorgerechten

Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten, een salade van gemarineerde zalm met truffeldressing en balsamico
Gandaham met meloen en langoustinestaarten
Salade van Gandaham en avocado
Slaatje van gerookte eendeborst met frambozen

Warme voorgerechten

Kabeljauwhaasje op het vel gebakken vergezeld van appelkappertjes, zongedroogde tomaten, ansjovis en olijfolie “extra virgin”
Huisbereide ravioli’s met kreeft en truffel
Snoekbaarsfilet op een bedje van prei en venkelpuree
Roodbaarsfilet en Sint-Jacobsvruchten op een bedje van witloof en vermouth
Gepocheerde moot van Tarbot met zeesla, mousselinesaus met geraspte truffel

Soepen

Cappucino van garnalen met brunoise van knolselder
Romig witloofsoepje met een garnituur van gerookte zalm en kervel
Zalige waterkersoep
Romige broccolisoep met de staartjes van rivierkreeftjes
Kreeftenroomsoep met zijn garnituren

Hoofdgerechten vlees

Kalfsvlees met salie , sezoensgroentjes en rösti-aardappelen
Lamskroontje met een cognacsausje afgewerkt met siroop uit Vrolingen
Eendeborstfilet met gestoofde Jonagold en een stampotje van witloof
Varkenshaasje met mozzarella en pesto
Gegrilde kalfsnoot met een gratin van knolselder, een tempura van sjalot en een mosterd honingsausje

Hoofdgerechten vis

Zeeduivel met een tagliatelli van prei, grijze garnaaltjes en een pesto puree
Gebakken zalmfilet op sezamzaadjes met Baby choi en een Oester-honingsausje
Gegrilde zeewolf met spinaziescheuten, tomaat en vanille met pistache olie en mozzarella van buffel
Snoekbaarsfilet verpakt in Gandaham en een kleurijk groentenassortiment

Desserts

Tiramisu van aarbeien en breselienne
Bavarois van passievrucht met een coulis van framboos
Carpaccio van ananas met een bolletje cocosijs , een coulis van passievrucht en casis
Een kleurijk versiert bord met fruit en een bolletje vanilleijs overgoten met sabayon
Geparfumeerde aardbeien met verse munt en balsamico vergezeld van het beste vanilleijs
Een ijsassortiment voor kinderen

Sorbets

Onze sorbets worden huisbereid naar ieders smaak

Walking diner

Hoofdgerechten

Erwtensoepje met munt
Ravioli met truffel en parmezaanschilfers
Kippenbout met gember en kokosroom
Paella met zeevruchten en saffraan
Paling in’t groen

Desserts

Assortiment kazen
Glaasje rode vruchten
Assortiment bavarois
Gevulde soezen

Streekgerechten

Soep

Waterkerssoep

Voorgerechten

Slaatje van grijze garnaaltjes met haspengouwse appeltjes en pijnboompitten in notenolie

Hoofdgerechten

Konijn met haspengouwse peren

Desserts

Tiramisu van haspengouwse peren
Crème brûlée van kersen

Dominicaans

Weldra meer informatie.