Wij werken altijd met dagverse producten naargelang het seizoen en uw wensen.
Wij maken een vier- tot zevengangenmenu. U kan daarbij aangeven wat u wel en niet wenst, wat ongeveer het budget per persoon is.
Binnen deze grenzen zullen wij een heerlijk bij de gelegenheid passend menu voorstellen om duimen en vingers van af te likken...
Recepties & Babyborrel
Lepelhapjes
Gemarineerde zalm met een mierikswortelroom
Gandaham met een bolletje meloen
Kreeftesoepje / Tomatensoepje / Pompoensoepje
Oosterse schampi met kokosroom
Bonbon van lauwe zalm met geitenkaas en honing
gecarameliseerde witloof met eendeborst
Pate van wild met uienconfituur
Gamba in truffel-olie
vanaf € 5
Broodjes
Broodje “carpaccio” met tapenade van aubergines, rundsvlees, parmezaanschilfers en olijfolie
Broodje gerookte zalm en geitenkaas
Broodje platte kaas, radijsjes en bieslook
Broodje spek, geitenkaas en gedroogde tomaten
Broodje kip-kap met zachte mosterd
Broodje mozarrella, tomaat en basilicum
vanaf € 5
Barbecue
Vlees
Lamsbout
BBQ worst
Chipolatta
Gemarineerde kippebout
Brochet naar keuze
Struisvogeltournedos
Gemarineerde kotelet
Spekbrochet
Gemarineerde cote a los
Vis
Gambabrochet
Sardientjes
Zalm in een kruidenpakket
Saladebar
Frisse salademengeling
Tamatensalade met ajuin en basilicum
Geraspte wortelen met balsamico
Geraspte knolselder met rozijntjes
Komkommersalade met mosterd
Gevulde eitjes
Halve perziken op eigen nat
Aardappelsalade
Zuiderse pastaschotel
Rijst-paprikasalade
coucousmengeling
Vers fruit
Sausjes ( 4-tal )
Onze Bbq’s worden vergezeld van een assortiment broodjes
Barbecue de luxe
Weldra meer informatie.
Menu's
Koude voorgerechten
Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten, een salade van gemarineerde zalm met truffeldressing en balsamico
Gandaham met meloen en langoustinestaarten
Salade van Gandaham en avocado
Slaatje van gerookte eendeborst met frambozen
Warme voorgerechten
Kabeljauwhaasje op het vel gebakken vergezeld van appelkappertjes, zongedroogde tomaten, ansjovis en olijfolie “extra virgin”
Huisbereide ravioli’s met kreeft en truffel
Snoekbaarsfilet op een bedje van prei en venkelpuree
Roodbaarsfilet en Sint-Jacobsvruchten op een bedje van witloof en vermouth
Gepocheerde moot van Tarbot met zeesla, mousselinesaus met geraspte truffel
Soepen
Cappucino van garnalen met brunoise van knolselder
Romig witloofsoepje met een garnituur van gerookte zalm en kervel
Zalige waterkersoep
Romige broccolisoep met de staartjes van rivierkreeftjes
Kreeftenroomsoep met zijn garnituren
Hoofdgerechten vlees
Kalfsvlees met salie , sezoensgroentjes en rösti-aardappelen
Lamskroontje met een cognacsausje afgewerkt met siroop uit Vrolingen
Eendeborstfilet met gestoofde Jonagold en een stampotje van witloof
Varkenshaasje met mozzarella en pesto
Gegrilde kalfsnoot met een gratin van knolselder, een tempura van sjalot en een mosterd honingsausje
Hoofdgerechten vis
Zeeduivel met een tagliatelli van prei, grijze garnaaltjes en een pesto puree
Gebakken zalmfilet op sezamzaadjes met Baby choi en een Oester-honingsausje
Gegrilde zeewolf met spinaziescheuten, tomaat en vanille met pistache olie en mozzarella van buffel
Snoekbaarsfilet verpakt in Gandaham en een kleurijk groentenassortiment
Desserts
Tiramisu van aarbeien en breselienne
Bavarois van passievrucht met een coulis van framboos
Carpaccio van ananas met een bolletje cocosijs , een coulis van passievrucht en casis
Een kleurijk versiert bord met fruit en een bolletje vanilleijs overgoten met sabayon
Geparfumeerde aardbeien met verse munt en balsamico vergezeld van het beste vanilleijs
Een ijsassortiment voor kinderen
Sorbets
Onze sorbets worden huisbereid naar ieders smaak
Walking diner
Hoofdgerechten
Erwtensoepje met munt
Ravioli met truffel en parmezaanschilfers
Kippenbout met gember en kokosroom
Paella met zeevruchten en saffraan
Paling in’t groen
Desserts
Assortiment kazen
Glaasje rode vruchten
Assortiment bavarois
Gevulde soezen
Streekgerechten
Soep
Waterkerssoep
Voorgerechten
Slaatje van grijze garnaaltjes met haspengouwse appeltjes en pijnboompitten in notenolie
Hoofdgerechten
Konijn met haspengouwse peren
Desserts
Tiramisu van haspengouwse peren
Crème brûlée van kersen
Dominicaans
Weldra meer informatie.